Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόταση 150 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Άλβαρες

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε πράξη την… προεκλογική υπόσχεσή του και προχώρησε σε μία αστρονομική πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Χουλιάν Άλβαρες από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η κίνηση του ισπανικού κολοσσού προκάλεσε αίσθηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς επρόκειτο για μία από τις μεγαλύτερες προσφορές στην ιστορία του συλλόγου. Ωστόσο, οι ροχιμπλάνκος δεν μπήκαν στην διαδικασία διαπραγμάτευσης, απορρίπτοντας άμεσα την πρόταση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η Ατλέτικο Μαδρίτης ευχαρίστησε την Ρεάλ Μαδρίτης για την προσφορά, αλλά ξεκαθάρισε ότι παραπέμπει στην ρήτρα αποδέσμευσης του Αργεντινού επιθετικού, δείχνοντας πως δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει με κανένα άλλο ποσό.

Η εξέλιξη αυτή ανεβάζει κατακόρυφα το ενδιαφέρον γύρω από το μέλλον του Άλβαρες, με την Ρεάλ Μαδρίτης να δέχεται ένα ηχηρό «όχι» σε μία μεταγραφική υπόθεση που ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ