Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ELLADA

Έρχονται στην Ελλάδα FIFA και UEFA

Tο πρωί της Δευτέρας θα βρίσκεται στην Ελλάδα κλιμάκιο της FIFA, υπό τον αντιπρόσωπό της, Κωστάκη Κουτσοκούμνη και μαζί με συνεργάτη του και δύο εκπροσώπους της UEFA, θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών, ώστε να δοθεί λύση στο αδιέξοδο που υπάρχει στο ελληνικό ποδοσφαίρο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, FIFA και UEFA θα έχουν μία πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της ΕΠΟ (στις 10:00) στα γραφεία της ομοσπονδίας και στις 12:00 ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με τους συνεργάτες του θα μεταβούν στο υφυπουργείο Αθλητισμού, για να βρεθούν με τον Σταύρο Κοντονή.

Στην ατζέντα υπάρχουν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και φυσικά στόχος είναι να βρεθεί λύση, το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά και να γίνουν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί την προηγούμενη φορά που είχε έρθει στην χώρα μας ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. 

Να τονιστεί πως την Τρίτη (30/8), η αντιπροσωπεία των συνομοσπονδιών θα συναντηθεί με τις ΠΑΕ της Super League, ώστε να παρθούν αποφάσεις για το μοντέλο της διαιτησίας.