Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σημαντική τηλεδιάσκεψη Λεμονή και γιατρών της Super League 2

Super League 2: Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη Λεμονή και γιατρών της λίγκας

Κατά μια έννοια πολλά θα εξαρτηθούν για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων από την εισήγηση που θα κάνει υπεύθυνος πλέον επιτηρητής των «υγειονομικών πρωτοκόλλων», Αντώνης Λεμονής.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει αυτή τη μεγάλη ευθύνη, θα έχει αύριο στις 13.30 τηλεδιάσκεψη με όλους τους γιατρούς των ομάδων της Super League 2, ώστε από τη μεριά του να τους κατευθύνει και να τους δώσει τις απαραίτητες οδηγίες, ώστε στη σέντρα των πρωταθλημάτων του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος, να είναι όλα έτοιμα.

Ουσιαστικά θα είναι η πρώτη επαφή και γνωριμία μεταξύ των δυο πλευρών, που στην πορεία θεωρούνται ο θεμέλιος λίθος των εξελίξεων. Και βεβαίως κύριο θέμα της συζήτησης, θα είναι το Υγειονομικό πρωτόκολλο επανένταξης. Αξίζει να σημειωθεί πως γίνεται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια, αφού η πλειοψηφία των σωματείων θέλουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Πάντως όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος ο Λεμονής, βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τα σωματεία και τους γιατρούς, προκειμένου να λύσει διάφορες απορίες αλλά και να μεταδώσει τις γνώσεις του για ένα θέμα, που είναι πρωτόγνωρο και θέλει ειδική μεταχείριση.

Μετά από αυτή τη συζήτηση, ο δρόμος του επιτηρητή των «υγειονομικών πρωτοκόλλων», τον οδηγεί στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όπου θα του μεταφέρει τα δεδομένα και τα στοιχεία, προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη των πρωταθλημάτων, πολύ γρήγορα.