Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σιατραβάνης

Σιατραβάνης: «Στην Ελλάδα ρίχνουν ομάδες με το έτσι θέλω»

Για την πολυπόθητη άνοδο που χάθηκε για λίγα λεπτά, τις αξέχαστες στιγμές του στον Ηρακλή αλλά και τον «τρόπο», σύμφωνα με τον ίδιο, που κάνουν το δρομολόγιο ανόδου-υποβιβασμού οι ελληνικές ομάδες, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Σάββας Σιατραβάνης.

Ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης φιλοξενήθηκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας την προσπάθεια των Ακριτών καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Ξάνθη: «Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά στην Ξάνθη, δουλεύουν άτομα καθημερινά για να μην μας λείψει τίποτα. Η δουλειά θα συνεχιστεί και του χρόνου, οι άνθρωποί της θέλουν να την δουν ψηλά. Χάσαμε έδαφος στην αρχή, με την έλευση του κ.Τεννέ η ομάδα έστρωσε και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις.

Φτάσαμε μια ανάσα από το να ανέβουμε απευθείας, πήγαμε στα μπαράζ το πιστέψαμε και κοιτάξαμε στα μάτια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Παναιτωλικός και φτάσαμε μέχρι το 82’ να έχουμε στα χέρια μας την άνοδο».

Για τον Ηρακλή: «Δυστυχώς δεν υπάρχει Ηρακλής. Κάπως πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα, στεναχωριόμαστε όσοι έχουμε παίξει στην ομάδα και βλέπουμε αυτή την κατάσταση. Έζησα ωραία στιγμές στον Ηρακλή και δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφεραν και τα διέλυσαν όλα. Ο Ηρακλής είναι πολύ αδικημένη ομάδα. Στην Ελλάδα με το έτσι θέλω ανεβάζουν και ρίχνουν ομάδες. Δείτε τι έγινε με τη Ξάνθη».