Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φραντζέσκος

Τι είπαν Φραντζέσκος και Κώτσιος για το «διαζύγιο» με την ΑΕΛ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αποτελούν οι Κώστας Φραντζέσκος και Ηλίας Κώτσιος poy ευχήθηκαν στους «βυσσινί» τα καλύτερα και εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν τους «βυσσινί» στηn Super League 1.

Αρχικά ο Κώστα Φραντζέσκος ανέφερε: «Εύχομαι στην ΑΕΛ κάθε επιτυχία να ανέβει εκεί που τhς αξίζει να είναι, να γεμίσει το γήπεδο της με φιλάθλους και κάθε επιτυχία και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ευχαριστώ για την προσέγγιση και επιλογή μου από τον Πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια και θα ήθελα να προσφέρω τα καλύτερα σε αυτόν τον οργανωμένο σύλλογο, όπως και έκανα.

Όλοι ξέρουν από τον κάθε παίκτη και κάθε Λαρισαίο φίλαθλο, ποιος είναι ο Κώστας Φρατζέσκος και τους ευχαριστώ για την αποδοχή και την στήριξη που μου δείξανε.
 

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κώτσιος τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΛ και τον πρόεδρο της κ. Αλέξη Κούγια για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω και πάλι την ΑΕΛ μετά από χρόνια, όπως είχα κάνει και σαν ποδοσφαιριστής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Φραντζέσκο που με επέλεξε να είμαι στο πλευρό του σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, γιατί η ΑΕΛ είναι μεγάλο καράβι με πολλές ευθύνες.

Ευχαριστώ για ότι έζησα και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές θα οδηγήσουν την ΑΕΛ στην άνοδο γιατί το αξίζει.