Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Super League 2

Αίτημα για επανέναρξη κατέθεσε η Super League 2

Με αίτημα της στον υφυπουργό Aθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η Super League 2 θα ζητήσει να επιτραπεί η επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις , ώστε να μπορέσει να γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μάλιστα στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που έγινε ανάμεσα στις ομάδες, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε τις ομάδες για το υγειονομικό πρωτόκολλο και έγιναν ορισμένες εκτιμήσεις για το κόστος των τεστ. 

Συγκεκριμένα, υπολογίζεται πως τα τεστ για κάθε ομάδα αναμένεται να κοστίσουν 2-2,5 χιλ. ευρώ για όλα τα μέλη. Ωστόσο, το συνολικό ποσό παραμένει άγνωστο που θα χρειαστεί να δώσει κάθε ομάδα για τα τεστ, αφού θα γίνουν 3 ή 4 έλεγχοι για να διαπιστωθεί αν κάποιος έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Όσον αφορά την ημερομηνία επανέναρξης εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε υπολογίζεται να γίνει στις 12 ή 18 Ιουνίου, δηλαδή μία ή δύο εβδομάδες αργότερα από την συνέχεια της Super League. Το πλάνο που υπάρχει είναι να γίνουν Κυριακή-Τετάρτη οι δύο τελευταίες αγωνιστικές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να διεξαχθούν οι δέκα αγωνιστικές των πλέι οφ της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 
                                                                               
Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τις 12 ΠΑΕ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκε ομόφωνα:

Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.