Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γεωργακόπουλος: «Παραχωρώ τις μετοχές της Κέρκυρας»

Γεωργακόπουλος: «Παραχωρώ τις μετοχές της Κέρκυρας»

Την πρόθεσή του να απεμπλακεί από την ΠΑΕ Κέρκυρα εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της νησιωτικής ομάδας, Λάμπρος Γεωργακόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ως μεγαλομέτοχος της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ δηλώνω υπεύθυνα ότι παραχωρώ τις μετοχές μου (ήτοι 78%) οι οποίες και μου ανήκουν, σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο χωρίς καμία χρηματική αξίωση, έτσι ώστε η ομάδα μας να βρεθεί σε μια νέα κατεύθυνση με στόχο να μπορέσει να ανακάμψει στο προσεχές μέλλον, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία με τα ανάλογα έσοδα.

Όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστό σε όλους πόσα χρήματα και πόσο χρόνο αφιέρωσα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε όλα τα προβλήματα οικονομικά και μη της ομάδας μας έτσι ώστε να συμμετάσχει επί 11 συνεχή χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δυστυχώς με την σημερινή οικονομική κρίση που επικρατεί γενικότερα στην Ελλάδα, με αναγκάζει με μεγάλη μου λύπη να μη μπορώ να συνεχίσω να χρηματοδοτώ την αγαπημένη μας ομάδα.

Ευελπιστώ να βρεθεί ένας χρηματοδότης ο οποίος θα μπορεί να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή πορεία στην ομάδα μας σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Λάμπρος Γεωργακόπουλος».