Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιωνικός-Εργοτέλης

ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ: Η απάντηση του Ιωνικού στις καταγγελίες του Εργοτέλη

Χθες ο Ιωνικός επικράτησε με 2-1 του Εργοτέλη και εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στη Super League 1. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλης, Γιώργος Στειακάκης, ξέσπασε με ανάρτηση στο facebook για όσα συνέβησαν στο γήπεδο. Έκανε λόγο για μπράβους και προπηλακισμούς των διαιτητών, αλλά και για τον αστυνομικό διευθυντή που «ακολουθούσε τους τραμπούκους».

Σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Λίγκας για όσα «νοσηρά διημείφθησαν στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας». Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μάλιστα, ζήτησε ενημέρωση για τα όσα καταγγέλλονται ότι έγιναν στη Νίκαια.

Ο Ιωνικός αντέδρασε  και απάντησε στον Εργοτέλη με βίντεο από την άφιξή του στο γήπεδο. Όπως ανέφερε η ομάδα της Νίκαιας: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με την ΠΑΕ Εργοτέλης, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα για το ήθος και την φιλοσοφία της, εξαιτίας κάποιων μεμονωμένων προσώπων και μεμονωμένων δηλώσεων, που με την στοχευμένη και προμελετημένη δημοσίευση σε συγκεκριμένα Μέσα, που όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμφέροντα εξυπηρετούν, επιχειρούν να εκθέσουν την ΠΑΕ Ιωνικός. Εμείς, θα απαντήσουμε με βιντεοληπτικό υλικό, ξεκινώντας από την άφιξη της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, κατά την οποία τηρήθηκαν κατά γράμμα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες».