Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οριστικό: Αναβλήθηκε το Ξάνθη – Ατρόμητος!

Αναβλήθηκε οριστικά το Ξάνθη – Ατρόμητος! Αυτός είναι ο λόγος

Δεν ξεκινάνε τα πλέι άουτ με τους καλύτερους οιωνούς.

Η Λίγκα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές πήραν την απόφαση να αναβάλουν οριστικά την αναμέτρηση Ξάνθη – Ατρόμητος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100% ο έλεγχος που έγινε για την εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή (δεν έχουν προκύψει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων).

Έτσι, θεωρήθηκε σωστό να μην υπάρξει το οποιοδήποτε ρίσκο για τη διεξαγωγή του αγώνα στη Ξάνθη. Η πραγματοποίηση του ματς θα οριστικοποιηθεί, όταν οι υγειονομικές Αρχές θα έχουν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή με τα κρούσματα κορονοϊού.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας  έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.