Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θετική η κυβέρνηση για κόσμο στα γήπεδα - Το «μπαλάκι» στην Υγειονομική ΕπιτροπήΟι κ.κ. Λυσσάνδρου και Πουρσανίδης ανέλυσαν το πλάνο στον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά δεν υπήρξε κάποια απόφαση, αφού οι τρεις άνδρες θα έχουν νέα συνάντηση την προσεχή εβδομάδα προκειμένου να συζητηθεί το αίτημα των ομάδων της Super League, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, σε συνεννόηση και με τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Θετική η κυβέρνηση για κόσμο στα γήπεδα - Το «μπαλάκι» στην Υγειονομική Επιτροπή

Το μεσημέρι της Τετάρτης (03/06) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση της κρητικής ομάδας για παρουσία φιλάθλων στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων.

Πρώτη αγωνιστική χωρίς κόσμο, νέα συνάντηση την άλλη εβδομάδα

Οι κ.κ. Λυσσάνδρου και Πουρσανίδης ανέλυσαν το πλάνο στον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά δεν υπήρξε κάποια απόφαση, αφού οι τρεις άνδρες θα έχουν νέα συνάντηση την προσεχή εβδομάδα προκειμένου να συζητηθεί το αίτημα των ομάδων της Super League, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, σε συνεννόηση και με τις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Αν προκύψει θετική εισήγηση από την Επιτροπή που έχει συσταθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, τότε δεν αποκλείεται μελλοντικά να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, αρκεί να τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη συνάντηση των κ.κ. Αυγενάκη, Λυσσάνδρου και Πουρσανίδη δεν συζητήθηκε συγκεκριμένο ποσοστό παρουσίας στα γήπεδα, αφού γι' αυτό είναι αρμόδια η Επιτροπή. Το βέβαιο είναι πως στην πρώτη αγωνιστική δεν θα υπάρχει παρουσία κόσμου στις εξέδρες.