Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ατάκες Μπαλτάκου που θα συζητηθούν για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Ατάκες Μπαλτάκου για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης που θα συζητηθούν

Την απόλυτα σίγουρη θέση πως πολυϊδιοκτησία δεν υφίσταται, καθώς δεν υπάρχει κανένας συνδετικός κρίκος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, διατύπωσε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, ο νομικός της ασπρόμαυρης ΠΑΕ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη δικαίωση του Δικεφάλου του Βορρά στο CAS.

«Αργά και σταθερά, μόνη της και ανεπηρέαστη (σ.σ. η Ξάνθη), χωρίς να ρωτήσει κανένα, αφού κανέναν δεν είχε ανάγκη, αποδομούσε κυριαρχικά ένα προς ένα τα επιχειρήματα του κατηγορητηρίου», σχολίασε αρχικά και απαρίθμησε τα στοιχεία του κατηγορητηρίου.

«1. “Οι Συγγελίδης-Πανόπουλος μέλη στο Δ.Σ της Vialand”είπε η ΕΕΑ. Αναιρέθηκε αυτό. Δεν υπάρχει πλέον.

2. “Οι Πιαλόγλου και Χαλαβάζης μέλη στο Δ.Σ. της Ξάνθης και της Vialand ” παράλληλα είπε η ΕΕΑ. Αναιρέθηκε αυτό. Δεν υπάρχει πλέον.

3. “Η πρακτική λειτουργία και εξυπηρέτηση του σκοπού της ΠΑΕ Ξάνθη εξαρτάται σε καθοριστικό βαθμό από τη χρήση των αθλητικών και λοιπών εγκαταστάσεων ιδιοκτησίας της Vialand”, είπε η ΕΕΑ. Ήδη στον τοπικό Τύπο διαβάζουμε ότι η Ξάνθη θα βρει άλλα γηπεδάκια για να προετοιμάζονται οι ακαδημίες της. Εύκολο είναι.

4. “Περαιτέρω τα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη βρίσκονται στο κτιριακό συγκρότημα του ξενοδοχείου Le Chalet”, είπε η ΕΕΑ. Ήδη στον τοπικό Τύπο διαβάζουμε ότι η Ξάνθη αποχώρησε από τα γραφεία και θα εγκατασταθεί αλλού. Εύκολο είναι.

5. “Ότι στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη το ξενοδοχείο Le Chalet εμφανίζεται ως ιδιοκτησία της ΠΑΕ”, είπε η ΕΕΑ. Επικαιροποιήθηκε η ιστοσελίδα. Παραδρομή ήταν και το έκαναν θέμα.

Και τώρα; Τι θα γίνουμε τώρα χωρίς βααρβάρους; Ποια θα είναι πλέον η “αποφασιστική αγωνιστική επιρροπή” του Καλπαζίδη και της Vialand επί της Ξάνθης; Πώς θα τεκμηριώνεται; Ανύπαρκτη μια φορά πριν, ανύπαρκτη εκατό φορές τώρα. Ανύπαρκτη πριν η σχέση του ΠΑΟΚ με όλα αυτά, ανύπαρκτη και τώρα».