Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
μπάλα

Αυτό είναι το σενάριο για την ολοκλήρωση των Super League 1 και 2- Η πιθανή ημερομηνία για το τέλος

 Ανοικτό άφησε σήμερα  ο Ξενοφών Ρούσσης, πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής του ελληνικού πρωταθλήματος, το ενδεχόμενο τα πλέι οφ της Super League 1 να ξεκινήσουν στις 14 Ιουνίου. Εφόσον συμβεί αυτό και με γνώμονα ότι η Super League 2, εάν υπάρξει εκεί δράση, φαντάζει αδύνατο να ξεκίνει πιο πριν, ως φινάλε της σεζόν ορίζεται, η 29η Ιουλίου.

Εάν οι δύο κατηγορίες ολοκληρωθούν ως έχουν και όλοι παίζουν Τετάρτη-Κυριακή (δηλαδή δύο ματς την εβδομάδα), τότε θα χρειαστούν 7 εβδομάδες για να ολοκληρωθούν. H Super League 1 «θέλει« 5 για τα πλέι οφ (10 αγωνιστικές) και λιγότερες για τα πλέι άουτ (7 παιχνίδια), ενώ απομένει και μία για το κύπελλο (οι ρεβάνς των ημιτελικών και ο τελικός). 

Την ίδια στιγμή στην Super League 2 υπολείπεται μία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας (2 αναμετρήσεις), 5 για τα πλέι οφ/πλέι άουτ (10 ματς) και ακόμη μία για τα διπλά μπαράζ, του δικού της 2ου με τον 13ο της Super League 1.

Ο οποίος, εκτός όλων των άλλων, θα πρέπει να περιμένει και για αρκετό χρονικό διάστημα, αφού θα κληθεί να δώσει ως τότε 7 αγώνες, σε αντίθεση με τους 12 που «χρωστά» ο 2ος της Super League 2. Αρα με σερί αναμετρήσεις και εάν δεν αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ (κυρίως στην Super League 2), τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί στις 29 Ιουλίου.