Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Μηνύσεις και αγωγές κατά Μαρούπα, Αρκούδη και Τζουλάκη ο ΠΑΟΚ»

«Μηνύσεις και αγωγές κατά Μαρούπα, Αρκούδη και Τζουλάκη ο ΠΑΟΚ»

Οι πρόσφατες αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που ενέκριναν τη μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη από τον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη στον Μπιλ Πάπας, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, «αποκαθήλωσε» τη συγκεκριμένη Επιτροπή, η οποία είχε εισηγηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο τον υποβιβασμό του Δικεφάλου του Βορρά και των Ακριτών, επειδή θεώρησε ότι υπήρχε πολυϊδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη μέσω παρένθετου προσώπου (Καλπαζίδης).

Οι τελευταίες εξελίξεις κατά τους Θεσσαλονικείς έχουν αποδείξει περίτρανα ότι τέτοιο θέμα δεν υπήρχε ποτέ, αφού αυτοί που πούλησαν την ΠΑΕ ήταν οι Πανόπουλος-Συγγελίδης και κανένας Σαββίδης ή Καλπαζίδης.

Ρωτήθηκε, λοιπόν, ο ποινικολόγος Μπάμπης Αποστολίδης πώς μπορεί να βρει το δίκιο του ο ΠΑΟΚ και τι θα έπρεπε να κάνει, όπως επίσης και εάν θα μπορούσε να υποβάλλει μηνύσεις και να καταθέσει αγωγές κατά των μελών της ΕΕΑ, Μαρούπα, Αρκούδη και Τζουλάκη.

Ο Αποστολίδης, είπε: «Φυσικά και μπορεί να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε Τζουλάκη, Αρκούδη, Μαρούπα και όσους έκαναν αυτή την εισήγηση πολυϊδιοκτησίας, η οποία γκρεμίστηκε μετά από οκτώ μήνες, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, όπως προφανώς ήταν ο στόχος. Τον πέτυχαν όλοι τους, τώρα πρέπει να πετύχει να τιμωρήσει τους πάντες και ο ΠΑΟΚ, εάν η νομική του υπηρεσία κάνει μήνυση και αγωγή. Εάν κάνει…».