Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρτίνς: «Αυτό είναι το πλάνο μας για τον Ολυμπιακό Β'»

Μαρτίνς: «Αυτό είναι το πλάνο μας για τον Ολυμπιακό Β'»

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Β’ στη Super League 2 και η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα δουλεύει στις τελευταίες λεπτομέρειες για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Nova για το πλάνο αξιοποίησης των παικτών μέσω της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού. O ίδιος είχε κάνει θαύματα με τη Μαρίτιμο Β’ και γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να βοηθηθεί ο σύλλογος μέσω της συγκεκριμένης ομάδας, ενώ παράλληλα να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες οι παίκτες που βρίσκονται στο κατώφλι της πρώτης ομάδας.

"Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο θα το βοηθήσει πάρα πολύ. Τα παιδιά θα έρθουν πιο έμπειροι και καλά προετοιμασμένοι στις πρώτες ομάδες.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε μια ανταγωνιστική διοργάνωση, που θα τους βοηθήσει να εξελιχτούν ως παίκτες και ως άνθρωποι, να έρθουν πολύ πιο ώριμοι και έτοιμοι και να έχουν καλύτερες ευκαιρίες για να ενταχθούν στις πρώτες ομάδες τους και τις Εθνικές.

Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, είναι κάτι που έλειπε γιατί τα παιδιά αυτά δεν είχαν τόσες ευκαιρίες να μπορέσουν να εξελιχτούν και να προετοιμαστούν πολύ καλά έτσι ώστε όταν τους απαιτηθεί, να είναι έτοιμοι ως επαγγελματίες.

Είναι πραγματικά τέλειες οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουν αυτή τη στιγμή, είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τον Ιμπαγάσα γιατί θέλουμε την προπόνηση, το γυμναστήριο, τη διατροφή, τη μεθοδολογία όλων των παικτών να την έχουμε σε συνεργασία και έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες που έχει στην πρώτη ομάδα.

Είναι κατί πολύ ενδιαφέρον γιατί τα παιδιά αυτά τα αντιμετωπίζουμε πλέον ως επαγγελματίες και έχουμε καθημερινή συνεργασία και επίβλεψη", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς αναφορικά με το πρότζεκτ της δεύτερης ομάδας των Πειραιωτών, για να προσθέσει:

"Μαζί με τον Ιμπαγάσα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, είναι τέλειες οι συνθήκες με τις οποίες δουλεύει αυτό το πρότζεκτ και θα είναι πολύ ωραία τα αποτελέσματα ειδικά με τον τρόπο που δουλεύουν στον Ολυμπιακό.

Πραγματικά είναι κάτι πολύ χρήσιμο γιατί υπάρχουν παιδιά κάτω των 19 ετών που βρίσκονται εκτός διοργανώσεων εδώ και δύο χρόνια τα οποία θα μπουν σε μία διοργάνωση πολύ ανταγωνιστική, όπου θα παίζουν επαγγελματίες που είναι 30 ετών, θα είναι παίκτες έμπειροι που βρίσκονται στον επαγγελματικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι κάτι σημαντικό γιατί θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν και να έχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες για να γίνουν πιο εύκολα καλύτεροι επαγγελματίες. Επίσης θα παίξουν σε παιχνίδια πάρα πολύ σημαντικά για την ομάδα μας.

Ο Ιμπαγάσα έχει μία ομάδα πάρα πολύ καλά προσανατολισμένη, νομίζουμε πως έχει ποιοτικά αποτελέσματα και έτσι οι παίκτες αυτοί -όπως είναι ο απώτερος στόχος- θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και έτοιμοι, να έρθουν με εμπειρίες για να πάρουν κάποια στιγμή μέρος στην πρώτη ομάδα".