Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Προς αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης» - Ποια τα ατού του Δικεφάλου

«Προς αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης» - Ποια τα ατού του Δικεφάλου

Προς αναβολή οδεύει η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας.

Έπειτα από πρόσθετη παρέμβαση της θρακιώτικης ΠΑΕ, κλήθηκε στο δικαστήριο και η ΑΕΛ, η οποία όμως γνωστοποίησε ότι δεν προλαβαίνει να παραστεί σήμερα.

Έτσι, η διαδικασία, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 3:00 το μεσημέρι, κατά πάσα πιθανότητα θα αναβληθεί, όπως τονίζεται, κάτι που δεν επιθυμεί ο Δικέφαλος του Βορρά που θέλει να τελειώνει με τη διαδικασία, θεωρώντας ότι θα δικαιωθεί.

Εφόσον, πάντως, εκδικαστεί η υπόθεση, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ δεν θα είναι απροετοίμαστοι, καθώς ξέρουν πως η δικαστική αντιπαράθεση μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρηθεί.

Ο ξεκάθαρος στόχος τους είναι να πείσουν την πενταμελή Επιτροπή Εφέσεων πως ο ΠΑΟΚ αδίκως κατηγορήθηκε μετά από τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ που μιλούσε για κυριαρχική επιρροή.

Έχουν στα χέρια τους την απόφαση του CAS που τους δικαιώνει, θα ζητήσουν ούτως ή άλλως να εξεταστεί η υπόθεση στην ουσία και θα περιμένουν τα αποτελέσματα. Έχουν και το ατού ότι η ΕΕΑ ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών στην Ξάνθη από το δίδυμο Πανόπουλου-Συγγελίδη στον νέο μεγαλομέτοχο Μπιλ Πάπας.

Όλοι οι νομικοί του ΠΑΟΚ θα είναι στις επάλξεις, από τους Μαυρομάτη και Μπίρδα, μέχρι τον Μπαλτάκο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη θετική έκβαση της υπόθεσης στο CAS.

Η τελική απόφαση της Εφέσεων θα ανακοινωθεί μετά από αρκετές μέρες.