Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με τους Big 4 η νέα Super League 2, εκτός ο Άρης - Στη Football League ο Βόλος Β'!

Με τους Big 4 η νέα Super League 2 - Στη Football League ο Βόλος Β'!

Έληξε σήμερα η προθεσμία των ΠΑΕ που επιθυμούσαν να δηλώσουν συμμετοχή με τη δεύτερη ομάδα τους στις χαμηλότερες κατηγορίες για την επόμενη σεζόν και στη νέα Super League 2 θα συμμετάσχουν τελικά ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός!

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας είχαν τέσσερις ομάδες της Super League 1, οι πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα σε προτεραιότητα. Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άρης δεν δήλωσε συμμετοχή κι έτσι τη θέση του θα πάρει το τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα, ο Βόλος δήλωσε ότι θα κατεβάσει β' ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει στη Football League της επόμενης περιόδου. Στην ίδια κατηγορία θα συμμετείχε κι όποιος άλλος ήθελε να δημιουργήσει δεύτερη ομάδα.

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα προβιβασμού, ενώ βάσει του εσωτερικού κανονισμού, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέχρι 5 παίκτες άνω των 23 ετών. Παράλληλα, όμως, θα πραγματοποιηθεί και νέο working group, ώστε να αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των ομάδων.