Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Και με τη... βούλα στη Super League 1 ο Ιωνικός, στα μπαράζ η Ξάνθη

Και με τη... βούλα στη Super League 1 ο Ιωνικός, στα μπαράζ η Ξάνθη

Επικυρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η βαθμολογία της Super League 2 από την 1η έως την 9η θέση, με τον Ιωνικό να ανεβαίνει στην πρώτη κατηγορία και την Ξάνθη να παίζει στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 για τις θέσεις 1-9.

Την 1η θέση καταλαμβάνει η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Ο. με 53 βαθμούς και προβιβάζεται στην SUPER LEAGUE 1

Την 2η θέση καταλαμβάνει η ΠΑΕ AO ΞΑΝΘΗ με 51 βαθμούς. Η ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα αγωνισθεί σύμφωνα με το άρθρο 8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος, σε αγώνες μπαράζ με την ομάδα που κατέλαβε την 13η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της SUPER LEAGUE 1. Θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες ( έκαστος εκ των οποίων θα διεξαχθεί στην έδρα κάθε ομάδος ) και η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα ( με τα ισχύοντα για τους διπλούς αγώνες κριτήρια) θα αγωνισθεί την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στη SUPER LEAGUE 1 και η άλλη στη SUPER LEAGUE 2.

Κατόπιν των ανωτέρω η βαθμολογία του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, από την 1η έως και την 6η θέση διαμορφώνεται ως κάτωθι :

PLAY OFFS

3η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο: 50
4η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88: 48
5η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ: 42
6η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ: 30
Στα PLAY OUTS επικυρώνονται οι τρεις πρώτες θέσεις ως ακολούθως:

7η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: 37
8η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ: 29
9η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: 29».