Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαντί Καμαρά

Η Νάπολι αύξησε την πίεση στον Ολυμπιακό για τον Καμαρά

Δεν είναι κρυφό πως η Nάπολι θέλει τον Μαντί Καμαρά. Επίσης δεν είναι κρυφό πως και ο Ολυμπιακός είναι γνώστης του συγκεκριμένου φλερτ. Ο μέσος από την Γουϊνέα δεν είναι πλέον ακατέργαστο διαμάντι. Είναι ένα ολοκληρωμένο 8άρι. Και το εξαιρετικό γκολ που έβαλε στο πρώτο ματς με τη Νέφτσι Μπακού, ήταν ένα ακόμα… παράσημο.

Δεν πέρασε απαρατήρητο. Πολύ περισσότερο στη Νάπολι. Που εξακολουθεί να καταγράφει τα κατορθώματα του. Ο διεθνής άσος αποτελεί πρώτη επιλογή της για την ενίσχυση που θέλει στα χαφ.

Δεν είναι όμως εύκολη υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει θέσει οικονομικά στάνταρ. Δεν πρόκειται να πέσει κάτω από αυτά. Καλά κάνει.Ο Καμαρά είναι ένα πακέτο με πολύ μεγάλη αξία.

Μπορεί να προσφέρει κι άλλα στην επόμενη ομάδα του. Και αυτή να έχει ακόμα μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Οι Πειραιώτες γνωρίζουν καλά τι αναμένεται να συμβεί. Αν όλα εξελιχθούν βάση το πως βαδίζει ο Καμαρά.

Η Νάπολι τις τελευταίες ημέρες φέρεται να έστειλε ένα ακόμα μήνυμα. Μέσω του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει κάνει τις κινήσεις του για να εμπλακεί στο θέμα Μαντί Καμαρά.

Τελική πρόταση ακόμα δεν υπάρχει. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν συζητάει για λιγότερα από 15 εκατ.  ευρώ. Μπορεί και περισσότερα. Είναι και η πανδημία που άλλαξε πολλά στα οικονομικά των συλλόγων. Σε άλλη εποχή θα μιλάγαμε ακόμα και για 25 εκατ. ευρώ. 

Τώρα μπορεί να γίνει και με αρκετά λιγότερα. Πάντως οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν. Για να δουν αν θα έρθει η πρόταση που θα τους κάνει… γκελ.

Η Νάπολι, από την μεριά της, αφήνει να εννοηθεί πως θα δώσει καλό… πακέτο. Με πολλά μπόνους. Και ποσοστό μεταπώλησης.

Πολλοί πλέον λένε πως η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες γίνεται μέσα σε πολύ καλό κλίμα…