Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βαγιαννίδης

Έτοιμος να υπογράψει "χρυσό" συμβόλαιο με την Ίντερ ο Βαγιαννίδης - Αυτή η ομάδα προσπάθησε να τον "κλέψει"

Στο στάδιο επικύρωσης της οριστικής προφορικής συμφωνίας ανάμεσα στον Γιώργο Βαγιαννίδη και την Ίντερ βρίσκεται η μετακίνηση του 18χρονου πλάγιου αμυντικού, καθώς ο τελευταίος αποφάσισε οριστικά να συνεχίσει την καριέρα του στους «νερατζούρι». 

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο θα σταλούν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή τα επίσημα συμφωνητικά από τον ιταλικό σύλλογο προκειμένου να εξεταστούν από τους δικηγόρους και να επιστραφούν υπογεγραμμένα στην Ίντερ στο τέλος της εβδομάδας

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με βάση το κλείδωμα του «deal», ο Βαγιαννίδης δεν θα υπογράψει τριετές, αλλά τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίντερ, η οποία προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να τον «δέσει» για πέντε χρόνια! 

Το συμβόλαιο του Βαγιαννίδη προβλέπεται να είναι «χρυσό» καθώς στις ετήσιες απολαβές του (περί τις 300.000 ευρώ) εμπεριέχονται και μεγάλα μπόνους προσωπικών συμμετοχών και ομαδικών στόχων. 

Μία επιπλέον παράμετρος του σίριαλ του φετινού καλοκαιριού αφορά στη ομάδα που τέθηκε απέναντι στην Ίντερ ως αουτσάιντερ και πάλεψε να αποσπάσει την υπογραφή του. 

Αυτή ήταν η γαλλική Λιόν, με τον ίδιο τον τεχνικό της διευθυντή -παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο- Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, να πιέζει για την απόκτησή του και να συνομιλεί με τον Βαγιαννίδη σε τηλεδιάσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα. 

Μετά από αυτή ωστόσο, ο ταλαντούχος πλάγιος αμυντικός έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα και αποφάσισε οριστικά «Ίντερ», με συνέπεια να έχει μπει στο διαδικαστικό πλέον σκέλος η υλοποίηση της μετακίνησής του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.