Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
142

Περιμένει τον Μπάμπα και τις εξελίξεις με Τσέλσι ο ΠΑΟΚ

Το θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στο αριστερό άκρο της άμυνας αποτελεί μία βασική προτεραιότητα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει αναμονή για τον Ραχμάν Μπάμπα που άφησε πολύ καλή εικόνα στο διάστημα των τεσσάρων μηνών που αγωνίστηκε στον Δικέφαλο του Βορρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για μερικές ακόμη ημέρες την εξέλιξη του θέματος με τον Μπάμπα.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος άσος ανήκει στην Τσέλσι και εκτιμάται πως όταν αρχίσει η προετοιμασία της αγγλικής ομάδας, θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Οι εκπρόσωποι του Μπάμπα λένε πως θα συζητήσουν με τους επιτελείς της Τσέλσι για το μέλλον του και πιστεύουν πως θα πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Μπάμπα, από την πλευρά του, είχε δηλώσει πρόσφατα πως θέλει να αγωνιστεί εκ νέου στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς βρήκε μία ομάδα που του καλύπτει τα «θέλω» του και θα μπορέσει ως βασικός να ξεδιπλώσει κι άλλα στοιχεία από την αξία του.

Ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Μπάμπα, έχει όμως και άλλες ισχυρές εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειες για την επιστροφή του στην Τούμπα.