Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι Άγγλοι συνεχίζουν να ασχολούνται εντόνως με τον Ουσεϊνού Μπα. Μετά τα ρεπορτάζ που βγήκαν για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, με τον Σαντιό Μανέ να φέρεται να έχει προτείνει τον συμπατριώτη του στους ανθρώπους της ομάδας, τελευταία «παίζει» και το όνομα της Άρσεναλ αρκετά. Ο Μπα βρίσκεται στα ραντάρ των «κανονιέρηδων» εδώ και λίγο καιρό, αλλά σύμφωνα με το αγγλικό μέσο «HITC», ο στόπερ του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Άρσεναλ για μεταγραφή σε αυτή τη θέση. Ο Μπα φαίνεται πως είναι στην τ

«Σε περίοπτη θέση στη λίστα της Άρσεναλ ο Μπα - Με τόσα τον δίνει ο Ολυμπιακός»

Οι Άγγλοι συνεχίζουν να ασχολούνται εντόνως με τον Ουσεϊνού Μπα.

Μετά τα ρεπορτάζ που βγήκαν για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, με τον Σαντιό Μανέ να φέρεται να έχει προτείνει τον συμπατριώτη του στους ανθρώπους της ομάδας, τελευταία «παίζει» και το όνομα της Άρσεναλ αρκετά.

Ο Μπα βρίσκεται στα ραντάρ των «κανονιέρηδων» εδώ και λίγο καιρό, αλλά σύμφωνα με το αγγλικό μέσο «HITC», ο στόπερ του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Άρσεναλ για μεταγραφή σε αυτή τη θέση.

Ο Μπα φαίνεται πως είναι στην τέταρτη ή πέμπτη θέση στις προτιμήσεις των Λονδρέζων και δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει και το ποσό που ζητάνε οι Πειραιώτες για να παραχωρήσουν τον παίκτη της σε οποιαδήποτε ομάδα και αυτό κυμαίνεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.