Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η αλήθεια για Ομάρ-Γαλατά και η προοπτική της Αγγλίας

Η αλήθεια για Ομάρ-Γαλατά και η προοπτική της Αγγλίας

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ψάχνει μία τελευταία μεγάλη πρόκριση στην καριέρα του, έχοντας «πατήσει» πλέον τα 30 του χρόνια και προσπαθεί να βρει την καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν.

Από τη μία, η καλύτερη προοπτική μπορεί να είναι η παραμονή του στον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο διεθνής Νορβηγός δεξιός μπακ θέλει ένα από τα τελευταία καλά συμβόλαια στην καριέρα του και ίσως ψάχνει την προοπτική να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερου επιπέδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ελαμπντελαουί δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τη Γαλατασαράι, όπως υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι της χώρας. Επαφή έχει υπάρξει και όχι μία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τελειωμένη υπόθεση όπως παρουσιάζεται στη γειτονική χώρα.

O Oμάρ έχει περάσει τα καλύτερά του χρόνια στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Θέλει να εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο και έχει μια διαφορά με τους Πειραιώτες που δεν την λες τόσο μικρή. Θέλει, όμως, και να ικανοποιηθούν τελικά οι απαιτήσεις του ή να πέσει λίγο (μέχρι 100.000 ευρώ) για να… ρίξει άγκυρα στο λιμάνι.

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονη φημολογία από γραφεία ατζέντηδων στην Αγγλία πως τουλάχιστον δύο ομάδες τον τσεκάρουν και θα κάνουν μέχρι το τέλος του Ιουλίου επαφή με την πλευρά του. Η μία ακούγεται πως είναι η Μπέρνλι.