Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λουτσέσκου: "Ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας, να υπάρχει ενότητα παρά την πίεση"

Λουτσέσκου: "Ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας, να υπάρχει ενότητα παρά την πίεση"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ (2-0), εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ σημείωσε πως το σημαντικότερο είναι να υπάρχει ενότητα στα καλά και στα άσχημα παιχνίδια που θα έρθουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA: 

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση: «Έκαναν μια εκπληκτική προσπάθεια. Στην Τρίπολη και το Αγρίνιο είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλους αντιπάλους, σήμερα ήταν ένα άλλο είδους παιχνιδιού. Σήμερα ναι είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο.

Για το πόσο σημαντικό είναι το χειροκρότημα του κόσμου: «Όλα είναι σημαντικά και το σημαντικότερο όλων είναι να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή. Θα υπάρξουν καλά παιχνίδια και παιχνίδια που δεν θα παίξουμε τόσο καλά όμως θα πρέπει να υπάρχει ενότητα παρά την πίεση».

Για τον Βαρέλα και αν του προκαλεί ανησυχία ο τραυματισμός του: «Ανησυχώ για τον Βαρέλα. Όμως έχουμε παίκτες που έχουν τις ικανότητες και την ποιότητα και μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να κάνουν αυτό που γνωρίζουν».