Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Η εξήγηση για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας - Τότε θα βελτιωθεί

Πολύς λόγος έγινε από χθες για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, επέμεινε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, αφού ήταν ξεκάθαρο ότι οι παίκτες του δεν μπορούσαν να συνδυαστούν, δεν μπορούσαν ούτε κοντρόλ να κάνουν και πολλές φορές αναγκάζονταν να σηκώσουν τη μπάλα, κάτι που δεν είναι στο βασικό τους πλάνο.

Κι όλα αυτά για μία ομάδα που θέλει και πρέπει να παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο με κυριαρχία και πάρα πολλές πάσες.

Χθες, όμως, αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο. Τι έχει συμβεί;

Ο καύσωνας έχει δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα με τα κενά και ξερά σημεία που πολλές φορές δημιουργούσαν πρόβλημα και στην ισορροπία των παικτών. Γιατί;

Η λίγκα στο τελευταίο της αφιέρωμα και πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Γκριμότσης, επιστημονικός υπεύθυνος της εταιρίας που έχει την ευθύνη παρακολούθησης των γηπέδων, σημείωσε στο σάιτ της διοργανώτριας: «Τα θερμόφιλα γήπεδα (Άρης, Γιάννενα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Ατρόμητος) βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι απαλλαγμένα από ασθένειες. Τα ψυχρόφιλα γήπεδα ( ΟΑΚΑ, ΠΑΟΚ, Τρίπολη, Λαμία, Ιωνικός, Απόλλωνας) πιέστηκαν από τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και θα επανέλθουν σε πλήρη δραστηριότητα όταν οι θερμοκρασίες σταθεροποιηθούν κάτω από τους 25 βαθμούς Κελσίου».

Αυτή είναι η κατάσταση, αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προέκυψε το πρόβλημα που δεν αντιμετωπίστηκε μέχρι στιγμής.

Εκτιμάται πως ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας θα είναι, καιρού επιτρέποντος, σε πολύ καλύτερη κατάσταση στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ στις 26 Σεπτεμβρίου (20:30).