Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ουάρντα: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, θέλω να μείνω συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο»

Ουάρντα: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, θέλω να μείνω συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο»

Ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη νέα ευκαιρία που του έδωσε η ομάδα, ενώ παράλληλα ανέφερε πως θέλει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

«Εδώ είναι η οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα και τους φιλάθλους και να κάνω χαρούμενη όλη την Θεσσαλονίκη. Θα δώσω τα πάντα, γιατί εδώ είναι η οικογένειά μου, από την πρώτη ημέρα που ήρθα».

Αυτή η σεζόν ξεκινάει άμεσα, αλλάζει κάτι όλο αυτό σε εσένα;

«Είμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να κάναμε ελάχιστες διακοπές, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Το πιο σημαντικό είναι οι προκριματικοί αγώνες του ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της σεζόν. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο. Θέλω να τους βοηθήσω όλους και να δώσω χαρά στη Θεσσαλονίκη».

Πόσο διαφορετικός είσαι σε αυτό το νέο ξεκίνημα;

«Είμαι καλά. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι με ήθελαν πολύ εδώ και καιρό και θέλω να τους δικαιώσω στο γήπεδο. Μόνο στο γήπεδο, να παίξω το ποδόσφαιρο μου, να το απολαύσω και να τους κάνω όλους περήφανους και χαρούμενους».

Ποιος είναι οι προσωπικές σου προσδοκίες;

«Θέλω να μείνω συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο, να δουλέψω σκληρά, να κλείσουμε όλοι το στόμα μας, να συγκεντρωθούμε στο γήπεδο, γιατί αν το κάνουμε αυτό θα αποδείξουμε πράγματα, μέρα με τη μέρα, και θα κάνουμε περήφανους τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του. Αυτό είναι το σημαντικότερο εδώ».