Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ

Θα παίξει τα... ρέστα του στο CAS o ΠΑΟΚ1

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης έχει οριστεί κι επίσημα για αύριο  η ακροαματική διαδικασία της περίφημης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Οι «ασπρόμαυροι», που έχουν προετοιμαστεί σε νομικό επίπεδο όσο καλύτερα γίνεται, έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για ηθική δικαίωση και επιστροφή των επτά βαθμών που τους έχουν αφαιρεθεί στους τρεις δικαστές που αποτελούν την Επιτροπή.

Επιζητούν να μπει το CAS στην ουσία της υπόθεσης και να την εκδικάσει από την αρχή.

Η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει με την Επιτροπή να κρίνει αν υπάρχει έννομο συμφέρον από πλευράς Ολυμπιακού. Αν δηλαδή οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν παρουσία κατά τη διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας, δικαίωμα που απέκτησαν χάρη στην απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Από πλευράς ΠΑΟΚ στη Λωζάνη βρίσκονται, ήδη, ο Κυριάκος Κυριάκος, που θα καταθέσει ως μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο καθηγητής εμπορικού δικαίου, Νικόλαος Τέλλης κι ο καθηγητής εμπορικού δικαίου, Θόδωρος Κατσάς.

Στην ακροαματική διαδικασία θα παραστεί ο Ελβετός δικηγόρος, Χόρχε Ιμπαρόλα,  που συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ επιπροσθέτως θα υπάρχουν οι experts της κάθε πλευράς που θα καταθέσουν μέσω τηλεδιάσκεψης και για λογαριασμό του «Δικεφάλου» έχουν οριστεί οι κ.κ. Λαγαριάς, Πρεβεδούρου και Ρόκας.

Τέλος το CAS έχει ενημερωθεί από τον ΠΑΟΚ πως εκτός του Κυριάκου Κυριάκου θα καταθέσουν κι αυτοί μέσω τηλεδιάσκεψης, ο κ. Ιωάννου (διευθυντής της εταιρίας Belterra) και ο κ. Τζώρτζης (γενικός διευθυντής της εταιρίας Vialand).

H ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει αύριο το πρώι και μπορεί να διαρκέσει για πολλές ώρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο εκ των νομικών του «Δικεφάλου», Τάκης Μπαλτάκος, η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί πριν από τη λήξη του ελληνικού πρωταθλήματος.