Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ - Σοκαρισμένος με την απόφαση της Εφέσεων ο Σαββίδης: «Κρύβονται πίσω από τη γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης επιτροπής»

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΠΑΟΚ - Σοκαρισμένος με την απόφαση της Εφέσεων ο Σαββίδης

Σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης λίγες ώρες μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δήλωσε σοκαρισμένος από το πώς ένα δικαστήριο αρνείται να δικάσει επί τοις ουσίας μια υπόθεση, κάτι που ζητούν επιτακτικά οι επιτελείς του Δικεφάλου του Βορρά και κρύβεται πίσω από μια γνωμοδότηση μιας αμφιλεγόμενης -κατά τους Θεσσαλονικείς- επιτροπής, φτιαγμένης χωρίς καμία δικλείδα διαφάνειας. Κι όλα αυτά σε μια ευνοούμενη χώρα, σύμφωνα με τον Σαββίδη.

Μάλιστα, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως κάποιοι δικαστές -βάσει του αποτελέσματος- αμφισβήτησαν την άποψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλων υπουργών που ξεκάθαρα και δημοσίως μίλησαν για μη δεσμευτική γνωμοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα, ο Σαββίδης έδωσε εντολή για άμεση προσφυγή στο CAS, κάτι που ήταν ήδη γνωστό, ζητώντας παράλληλα από όλους να διατηρήσουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχραιμία τους.

«Η σημερινή απόφαση δημιουργεί πολλά αδιέξοδα. Ευτυχώς η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την καραντίνα και εκεί θα πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε όλα τα εμπόδια που προσπαθούν να μας βάλουν», ανέφερε μεταξύ άλλων το αφεντικό του ΠΑΟΚ, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα.