Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκάλυψη από Γιώργο Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό

ΒΙΝΤΕΟ: Αποκάλυψη από Γιώργο Καραγκούνη για τον Παναθηναϊκό

Για τον δικό του μεγάλο έρωτα με την μπάλα, που όπως τόνισε δεν σταματάει ποτέ μίλησε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος βρέθηκε στην Χίο για τα εγκαίνια αθλητικών εγκαταστάσεων. 

"Με διάλεξαν να πάω στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού 13 ετών ήταν μια μεγάλη απόφαση να φύγω από το χωριό. Οι γονείς μου, μου συμπαραστάθηκαν αφού άφησαν ό,τι είχαν και ήρθαν μαζί μου στην Αθήνα. Ήταν η χαρά και το όνειρο που είχα από μικρό παιδί να παίξω ποδόσφαιρο και μετά ήρθαν όλα τ' άλλα", ανέφερε μεταξύ άλλων σε εκπομπή του Alpha...

Σ΄ότι έχει να κάνει με τις αναμνήσεις που δεν θα σβηστούν ποτέ από το μυαλό του ανέφερε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που γίναμε Πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου επαγγελματικό παιχνίδι και το πρώτο μου παιχνίδι με την Εθνική ομάδα».

Αναφερόμενος στον μεγάλο στόχο που θα πρέπει να έχει κάθε παιδί, ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε: «Όταν έχεις ταπεινότητα, όσο πιο ψηλά μπορείς να φτάσεις, μπορείς να έχεις και διάρκεια σε αυτό που κάνεις και να έχεις και επιτυχία».

Ολοκληρώνοντας ο ίδιος μίλησε για την τωρινή του επαφή με το ποδόσφαιρο, αλλά και για τις ευκαιρίες που ψάχνει προκειμένου να γίνει ξανά παιδί: «Η μπάλα είναι έρωτας και δεν θα σταματήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Έχω την τύχη να παίζω κάποια παιχνίδια που μου δίνουν πολλή ενέργεια και χαρά. Όταν φοράς σορτσάκι και μπαίνεις στο γήπεδο είσαι παιδί και αυτό είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να σου δώσει ακόμα και τώρα το ποδόσφαιρο».