Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χουάνκαρ: «Να αλλάξουμε γρήγορα»

Χουάνκαρ: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα»

Απογοητευμένος μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού, 1-0 από τον Άρη, εμφανίστηκε ο Χουάνκαρ τονίζοντας την ανάγκη να διορθωθεί άμεσα η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός στην κάμερα της Nova:

Για την εικόνα του αγώνα: “Νομίζω ότι η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πράγματα καλά”.

Για το πως θα διορθωθεί το πρόβλημα με τα γρήγορα γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός: Είναι καταστάσεις οι οποίες συμβαίνουν, πράγματι θα πρέπει να μπορούμε να ανατρέπουμε αυτές τις καταστάσεις. Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να παίξουμε και να αποδείξουμε πως η ομάδα μπορεί να τα πάει πολύ πολύ καλύτερα. Αυτό το οποίο είναι σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να δείξουμε παιχνίδι το παιχνίδι πως ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα”.

Για το αν με την πάροδο του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί και θα παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας: Θέλω και ελπίζω πως ναι. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να δημιουργήσουμε αυτή την αλλαγή και γρήγορα. Να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ και μάλιστα πάρα πολύ νωρίς ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε”.