Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιοβάνοβιτς

Γιοβάνοβιτς: «Μπορούσαμε καλύτερα...»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με την Αλ Τααβόν τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση, αλλά όχι και τόσο πολύ από την εικόνα του Παναθηναϊκού. 

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Γενικώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα σαν ομάδα. Υπήρχε προσπάθεια από τους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα για την εποχή που βρισκόμαστε. Υπήρχαν κάποια λάθη, που θα διορθώσουμε στην συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση των ποδοσφαιριστών, αλλά όχι από τον τρόπο παιχνιδιού».

Για το ότι η ομάδα έδειξε κάποια πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο: « Έχετε δίκιο. Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες και πίεση. Επειδή λοιπόν δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και αναλωθήκαμε στην κάλυψη του χώρου και όχι για να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο καλή η εικόνα της ομάδας όσον αφορά την κατοχή μπάλας. Σίγουρα όμως μπορούσαμε και θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Υπήρχε προσπάθεια. Πιστεύω ότι είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει ένα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια».