Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σήμερα η συνάντηση Αλαφούζου-Ντρεοσί!

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Αλαφούζου-Ντρεοσί!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, θα συναντηθεί πιθανότατα σήμερα με τον Γάλλο γενικό διευθυντή της ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί!

Οι δύο άνδρες στο ραντεβού αυτό πρόκειται να συζητήσουν για την επόμενη σεζόν, αλλά και για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος γενικός διευθυντής είχε υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο με τους πράσινους όταν ήρθε, με την προοπτική οι δύο πλευρές να την επεκτείνουν το καλοκαίρι.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη μετά την επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζο από το εξωτερικό, όπως και θα γίνει.

Αλαφούζος και Ντρεοσί αναμένεται να συζητήσουν για τη νέα σεζόν, με τον Γάλλο να παρουσιάζει το πλάνο του στον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού.

Μετά από αυτό το τετ α τετ, ο Γιάννης Αλαφούζος θα αποφασίσει οριστικά για την επόμενη μέρα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι υπέρ της παραμονής του Γάλλου.

Μόλις κλείσει το ζήτημα αυτό και από βδομάδα πιθανότατα αναμένεται να υπάρξουν και οριστικές αποφάσεις για το θέμα του νέου προπονητή, με τον Αλαφούζο να έχει στο μυαλό του κάποιες περιπτώσεις.

Όπως και να ‘χει, είναι δεδομένο πως μέσα στις επόμενες 10 μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο τριφύλλι, καθώς οι πράσινοι θέλουν να ξεκινήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της περιόδου 2021-22.