Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κοντά σε μέσο ο Παναθηναϊκός, ποια τα δεδομένα για Μεντόσα

Κοντά σε μέσο ο Παναθηναϊκός - Ποια τα δεδομένα για Μεντόσα

Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με δύο παίκτες που έχουν εγκριθεί από το τεχνικό τιμ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση στη θέση του μέσου. Η συγκεκριμένη θέση είναι η μόνη στην οποία σίγουρα θα γίνει προσθήκη τον Ιανουάριο. Ο Πιέρ Ντρεοσί είναι σε επαφές με τους δύο στόχους και υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συμφωνία με έναν εξ αυτών για να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι.

Την ίδια ώρα, η ενίσχυση με εξτρέμ τον Γενάρη φαίνεται πως συνδέεται με το αν η διοίκηση θα καταφέρει να ξεφορτωθεί κάποιο συμβόλαιο τύπου… Αγιούμπ ή Μπεκ. Οι επαφές με τον Στίβεν Μεντόσα είναι δεδομένες, αλλά για να έρθει τώρα στην Αθήνα και όχι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Αμιάν. Ο 29χρονος Κολομβιανός έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει τώρα η μεταγραφή, αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι.

Στο μεταξύ, η πώληση του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα έχει «παγώσει», καθώς η ιταλική ομάδα δεν έχει στείλει την εγγυητική που απαιτείται.