Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι πρώτες «πινελιές» του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό

Οι πρώτες «πινελιές» του Μπόλονι στον Παναθηναϊκό

Ο Λάζλο Μπόλονι προπόνησε χθες για πρώτη φορά την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Ρουμάνος προπονητής διαπίστωσε από τα βίντεο, που είδε από  τους επίσημους αγώνες, ότι η ομάδα χρειάζεται σκληρή δουλειά για να βελτιωθεί.

Το πρώτο που έκανε ο Μπόλονι είναι να βάλει περισσότερη ένταση στην προπόνηση της ομάδας. Ουκ ολίγες φορές σταμάτησε τους παίκτες του για να τους διορθώσει τόσο κατά τη διάρκεια των ασκήσεων όσο και κατά τη διάρκεια του διπλού.

Η χθεσινή προπόνηση είχε πολύ τρέξιμο τόσο με μπάλα όσο και χωρίς. Ακόμα και οι ασκήσεις που είχαν να κάνουν με τα τελειώματα των φάσεων ήταν διαφορετικές από αυτές του πρώην προπονητή των πράσινων, Ντάνι Πογιάτος.

Όσον αφορά το οργανόγραμμα, μπορεί να μην άλλαξε το ρεπό της Τρίτης, αλλά την Τετάρτη η προπόνηση θα είναι διπλή, ενώ τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές.

Όπως προαναφέραμε, ο 67χρονος τεχνικός έχει δει κάποιες αδυναμίες, τις οποίες θέλει να βελτιώσει άμεσα και γι’ αυτό κι έχει ανεβάσει τόσο την ένταση.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον Μπόλονι η ψυχολογία είναι το Α και το Ω και μόνο η αλλαγή της θεωρεί ότι θα βοηθήσει στην άμεση βελτίωση.