Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Σαβιέρ: «Μόνο ένας τρελός δεν θα αποδεχόταν πρόταση από ένα σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό»

ΒΙΝΤΕΟ - Σαβιέρ: «Μόνο ένας τρελός δεν θα αποδεχόταν πρόταση από ένα σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του και παράλληλα τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι να επανέλθει ο σύλλογος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 28χρονος Πορτογάλος άσος στο PAO TV:

«Μετά τη συνομιλία μου με τον κ. Ρόκα ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση μου. Θεωρώ ότι μόνο ένας τρελός δεν θα αποδεχόταν πρόταση από έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Μίλησα πρόσφατα με τον Ζοάο Νούνες αλλά και με τον Ζέκα που έχουν τη δική τους ιστορία φορώντας αυτή τη φανέλα. Μου μίλησαν και οι δύο με τα καλύτερα λόγια τον Σύλλογο.

Μου εξήγησαν πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μου είπαν πως έχει σπουδαία ιστορία και πως είναι το καλύτερο για μένα να έρθω εδώ.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να τραβήξουμε κουπί και να είμαστε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Εγώ από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».