Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουρμπέλης

Κουρμπέλης: «Καταλαβαίνω τους παίκτες που φεύγουν»

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μία πολλή άσχημη εμφάνιση έχασε με 3-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι... αιωνίων. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το κλίμα που έχει χαλάσει στο «τριφύλλι», κάτι που τόνισε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. 

Αρχικά ο αρχηγός των «πρασίνων» μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης ανέφερε τα εξής: «Είναι βαρύ το σκορ για εμάς, παίζαμε με την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος και ο λόγος είναι ότι κάναμε κάποια παιδικά λάθη και ο αντίπαλος έχει δείξει ότι δεν τα αφήνει να περάσουν. Με λίγες φάσεις σκόραρε γρήγορα. Εμείς είχαμε καλή κυκλοφορία ανά διαστήματα, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις κάναμε γκολ».

Για την σημερινή εμφάνιση και αυτή με ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να συγκρίνω τα δύο παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πολύ πιο κακοί, το μόνο καλό ήταν ότι δεν χάσαμε. Σήμερα είχαμε καλύτερη κατοχή, κάναμε όμως εύκολα λάθη. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Τα μυαλά μας δεν είναι στο κεφάλι μας για λόγους που ξέρετε».

Για το κλίμα στον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα δεν περνάει και το καλύτερο φεγγάρι της ξέροντας πως και ο προπονητής αλλά και κάποιοι παίκτες πως θα φύγουν γιατί φεύγουν αρκετοί στεναχωρημένοι όπως και ο προπονητής. 

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά καταλαβαίνω τους πάντες. Ξέροντας ότι θα φύγουν αρκετοί βασικοί με ανησυχεί, δεν θα μείνω όμως σε αυτό γιατί τα παιδιά που θα πάρουν ευκαιρίες περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο γι' αυτή την ευκαιρία».

Για την συνέχεια: «Ξεκάθαρα δεν έχουμε κάποιον ουσιαστικό στόχο, μόνο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά. Κουβαλάμε αρκετά προβλήματα αλλά είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να τα προσπεράσουμε. Πάντα η κουβέντα κάνει καλό, ίσως μιλήσουμε τις επόμενες μέρες».

Για το θέμα των μειώσεων: «Το θέμα έχει λυθεί».