Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λαχτάρησαν με Καγκάβα στον ΠΑΟΚ

Λαχτάρησαν με Καγκάβα στον ΠΑΟΚ

Στην τακτική προσέγγιση του ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό (14/3, 19:00) ήταν αφιερωμένη η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Προληπτικά εκτός προγράμματος έμεινε ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και λαχτάρησε τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά, με την κατάσταση του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

«Τις μέρες πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, το βάρος πέφτει στην τακτική τόσο για την ειδική αντιμετώπιση των δεδομένων του αγώνα, όσο και για τη διόρθωση των λαθών των προηγούμενων αγώνων.

Την Παρασκευή (12.03) έγινε δουλειά σε όλους τους τομείς. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, οι παίκτες ασχολήθηκαν με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα.

Ο Σίντζι Καγκάβα ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και προληπτικά έμεινε στο γυμναστήριο, δίχως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το Σάββατο (13.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».