Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαλακατές

Τι είπε ο Παναγιώτης Μαλακατές για το γήπεδο του Βοτανικού και τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές μίλησε για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και τις εκλογές που θα γίνουν σε λίγες εβδομάδες στην ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών της ομάδας στο επίσημο κανάλι τους στο Youtube. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Μαλακατές: 

Για τη φετινή χρονιά: «Όσον αφορά το οικονομικό θα ανταπεξέλθουμε. Στο αγωνιστικό όλες οι ομάδες μας είναι ανταγωνιστικές. Το θέμα είναι το πως και το αν θα ολοκληρωθούν το πρωταθλήματα. 

Οικονομικά ανταπεξερχόμαστε. Τον προηγούμενο μήνα δώσαμε ένα μεγάλο ποσό στα παιδιά. Θα αποφασίσουμε το ίδιο και τον επόμενο μήνα. Πάνω απ΄ όλα είμαστε οικογένεια. Αυτή τη φορά για το γήπεδο θα βρεθεί λύση». 
 
Για το γήπεδο: «Ο κόσμος του Ερασιτέχνη θα αποφασίσει για το γήπεδο. Θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Το τι θα γίνει αν προχωρήσουμε και το τι θα γίνει αν δεν προχωρήσουμε. 

Όλα θα είναι υπό πλήρη διαφάνεια. Θα είμαστε ειλικρινής με τον κόσμο. Το MoU είναι μια συγγραφή θέσεων και απόψεων. Όλα κρίνονται από τις διμερείς συμφωνίες μεταξύ Δήμου - Ερασιτέχνη και ΠΑΕ.
 
Αυτά θα κρίνουν κατά πόσο θα είναι συμφέρον το έργο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν δεσμεύσεις. Στο MoU δεν υπάρχει καμία ρήτρα. Μέχρι 30/06/21 ο οποιοσδήποτε μπορεί να φύγει από την συνεργασία. 

Ο Δήμαρχος μας κάλεσε για να υπογράψουμε. Όλα όσα δημοσιευτήκαν είχαν γνωστοποιηθεί. Το MoU Θα δημοσιευτεί. Ότι και να λέει το ΜοU αλλάζει μέχρι 30/06/21. Εμάς μας ενδιαφέρει η διμερής σύμβαση με την ΠΑΕ αναφορικά με το ενοίκιο που θα πάρουμε. Με τον Δήμο θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε αυτά τα 7.500 τ.μ.».

Για τα έσοδα του Ερασιτέχνη: «Αυτά θα τα διαπραγματευτούμε με την ΠΑΕ το επόμενο διάστημα. Αν δεν πάρουμε αυτά που θέλουμε δεν θα προχωρήσει. Όσον αφορά τις εμπορικές χρήσεις θα επικαιροποιηθούν με τη συμφωνία ΠΑΕ - Δήμου. 

Ό,τι έχουμε στη Λεωφόρο θα μεταφερθεί εκεί. Παίρνουμε το σύνολο των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό. Διατηρούμε στην Λεωφόρο το Μουσείο μας. Το γκρέμισμα της Λεωφόρου θα προχωρήσει μόνο όταν πάρουμε τα κλειδιά από το Βοτανικό. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

Για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων: «Τα λειτουργικά έξοδα για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη θα το καλύψει η ΠΑΕ και ο Δήμος».