Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αλαφούζος

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος - Τι είπε στους παίκτες για τα μέτρα και τον κορονοϊό

Τα θετικά κρούσματα κορονοϊού σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και η σοβαρή πιθανότητα να έχουν προσβληθεί κι άλλοι, οδήγησε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. 

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον γιατρό της ομάδας, συγκέντρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο γήπεδο με τον πλαστικό τάπητα, για να τους μιλήσει.

Οι «πράσινοι» κρατούσαν αποστάσεις ασφαλείας, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να αναφέρει: "Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη κατάσταση κι όπως βλέπετε είμαστε όλοι εδώ, για να δούμε πως θα τη διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Απαιτείται ψυχραιμία από όλους μας και θέλω να ακούτε και να τηρείτε κατά γράμμα, όλα όσα θα σας πει το ιατρικό τιμ. 

Είμαστε σε επαφή με τον ΕΟΔΥ, τη Super League κι όλες τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Θα πάτε όλοι σπίτι, όμως σας ζητώ να τηρείτε απόλυτα τα μέτρα και να ενημερώνετε για την παραμικρή λεπτομέρεια το γιατρό και τους ανθρώπους της ομάδας. Αύριο (σ.σ. πρωί Κυριακής 3/1) θα γνωρίζουμε τι θα γίνει για το ματς με τον Αστέρα, όμως αυτό που προέχει τούτη τη στιγμή, είναι η υγεία όλων...".