Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τι ισχύει με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!

Τι ισχύει με την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!

Τον Ιούνιο του 2021 λήγει η άδεια λειτουργίας του "Απόστολος Νικολαΐδης", κάτι που δημιουργεί έξτρα πίεση για τη Διπλή Ανάπλαση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του εξέτασαν το ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στην ιστορική του έδρα από τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως το κόστος για τις εργασίες που απαιτούνταν ήταν αρκετά μεγάλο. Συγκεκριμένα, χρειάζεται πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου η Λεωφόρος να καλύπτει τις ελάχιστες προδιαγραφές για τα ματς της Super League και του Κυπέλλου.

Επιπλέον οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έλαβαν υπόψη τους και ακόμη μία παράμετρο, η οποία σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου έχει να κάνει με την άδεια λειτουργίας του γηπέδου, που λήγει το καλοκαίρι (Ιούνιος) του 2021. 

Η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου παρατάθηκε με νομοθετική παρέμβαση το 2014 και ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστεί νέα παράταση είναι και πάλι με την ψήφιση νέου νόμου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιτραπεί να χρησιμοποιηθεί το "Απόστολος Νικολαΐδης" μετά τον Ιούνιο του 2021. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται πως δημιουργεί μια έξτρα πίεση για επίσπευση της Διπλής Ανάπλασης. Και αυτό διότι πλέον αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο το γηπεδικό πρόβλημα του συλλόγου.