Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Έχω μήνες να μιλήσω με την ΑΕΚ»

«Έχω μήνες να μιλήσω με την ΑΕΚ»

Ο εκπρόσωπος του Λουίς Πέρεθ επιβεβαίωσε το προ μηνών ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πελάτη του, όμως διευκρίνισε πως έχει να επικοινωνήσει με άνθρωπο της ομάδας αρκετό διάστημα.

Ο Ροντρίγκο Λοβέλε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ και χαρακτήρισε σημαντικό βήμα για την καριέρα του Πέρεθ μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στην «Ένωση».

Συγκεκριμένα, ο Λοβέλε δήλωσε για τον δεξιό μπακ της Τενερίφης:

Για τις προηγούμενες διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ: «Με την ΑΕΚ ήμασταν σε διαπραγματεύσεις τον Γενάρη του 2019 και ήθελε να αγοράσει τον Πέρεθ. Αλλά ένα παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Χιχόν, τα... διέλυσε όλα και οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν, καθώς ο Πέρεθ τραυματίστηκε. Ως εκ τούτου, τους τελευταίους μήνες, δεν έχω μιλήσει ξανά με την ΑΕΚ».

Για μια πιθανή πρόταση της ΑΕΚ στο μέλλον: «Με την ΑΕΚ, όπως είπα, έχω καιρό να μιλήσω και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση. Όμως, όλοι θέλουν να βελτιώνονται. Και η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και συνεπώς είναι ένας σύλλογος, στον οποίο ο Πέρεθ θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα».

Για τις δηλώσεις του προέδρου της Τενερίφης περί υψηλής πρότασης από ομάδα της La Liga: «Ο βασικός μας στόχος είναι να παίξει ο Πέρεθ στην La Liga».