Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μάνταλος: «Είναι τιμή και μεγάλο ιστορικό χρέος να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ»

Μάνταλος: «Είναι τιμή και μεγάλο ιστορικό χρέος να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ»

Το δικό του μήνυμα για τα 96α γενέθλια της ΑΕΚ έστειλε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» δήλωσε περήφανος που αποτελεί μέλος τους συλλόγου και χαρακτήρισε ιστορικό χρέος του ίδιου και των συμπαικτών του να υπερασπίζονται την ιστορία του.

Αναλυτικά όσα είπε σε αθλητική εφημερίδα: «Πρόκειται για τα πιο παράξενα γενέθλια της ΑΕΚ, είναι η αλήθεια, γιατί δεν μπορούμε να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί στο γήπεδο!

Ας ευχηθούμε όλα να περάσουν, να βγούμε όλοι υγιείς και νικητές από την περιπέτεια που περνάμε και πολύ σύντομα να απολαμβάνουμε και πάλι αυτό που τόσο αγαπάμε, αυτό που τόσο μας έχει λείψει.

Για όλους εμάς που φοράμε σήμερα την κιτρινόμαυρη φανέλα με το έμβλημα του Δικέφαλου Αετού στο στήθος αποτελεί τιμή, αλλά και βαρύ ιστορικό χρέος το ότι αποτελούμε τους συνεχιστές μίας τεράστιας αθλητικής αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Είμαστε υπερήφανοι αλλά και υποχρεωμένοι να υπερασπιζόμαστε καθημερινά αυτή την 96χρονη ιστορία σε όλα τα επόμενα βήματα μέχρι την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική μας έδρα. Μέχρι τον επόμενο μεγάλο σταθμό αυτής της υπέροχης διαδρομής! Χρόνια πολλά στην ομάδα μας»!