Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ολυμπιακός

Σκληρή ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τις διακοπές από τα καπνογόνα στο ντέρμπι

Δύο μεγάλες διακοπές είχαμε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Η μία ήταν στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου και ήταν διάρκειας επτά λεπτών και η δεύτερη ήταν στην αρχή της επανάληψης και ήταν διάρκειας εννιά λεπτών.

Και οι δύο διακοπές έγιναν εξαιτίας του καπνού που προκάλεσαν οι πυρσοί που άναψαν και περιόρισαν την ορατότητα. Μάλιστα και οι δύο διακοπές έγιναν σε σημείο που ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανεβασμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν θα συμβεί ξανά ακόμη κι αν χρειαστεί να κλείσουν θύρες του γηπέδου.

«Ζητάμε σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγγνώμη από τους φιλάθλους, τους προπονητές και τους αθλητές μας. Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπουμε σε 50 ανεγκέφαλους να χαλάνε την ατμόσφαιρα και τον χρόνο και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Και αυτοί αλλά και όσοι δεν μπορούν να τους ελέγξουν δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδό μας. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουν θύρες του γηπέδου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.