Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιατί έχασε έδαφος ο Λαλά στον Ολυμπιακό

Γιατί έχασε έδαφος ο Λαλά στον Ολυμπιακό

Ο Λαλά ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο. Όμως, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο 29χρονος μπακ ήταν έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού με τον Ολυμπιακού και να σηκώσει το βάρος της δεξιάς πλευράς. Άλλωστε, στο Ρέντη ακόμα επιμένουν πως είναι παίκτης με πολλά προσόντα και σπουδαίο ταλέντο, απλά πρέπει να «ξεκλειδώσει» για να τα βγάλει στο γήπεδο.

Παρ’ όλα αυτά, η τελευταία συμμετοχή που έχει «γράψει» είναι στις 19 Αυγούστου στο 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Από τότε δεν αγωνίστηκε ξανά ο Γάλλος οπισθοφύλακας. Δηλαδή εδώ και ένα μήνα είναι εκτός, με τον Καρμπόβνικ κατά κύριο λόγο και τον Ανδρούτσο κατά δεύτερο να παίζουν στο δεξί άκρο της άμυνας.

Αυτή τη στιγμή ο Λαλά από εκεί που θεωρούνταν ο βασικός δεξιός μπακ έχει γίνει τρίτη επιλογή. Τι συνέβη και έμεινε πίσω; Από το ματς με τον Ατρόμητο ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν αισθανόταν καλά. Έμεινε στον πάγκο σε εκείνο το παιχνίδι και δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με την Αντβέρπ ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο Γάλλος έχασε το παιχνίδι με τους Βέλγους και στη συνέχεια μπήκε στο στάδιο της ανάρρωσης. Αυτή η περιπέτεια τον πήγε πίσω, έχασε προπονήσεις και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προσπεράσει στους συμπαίκτες του. Πλέον, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα πρέπει να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει να βγάλει από την ενδεκάδα τον Καρμπόβνικ.