Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρτίνς

Μαρτίνς: «Τίτλο και του χρόνου μπροστά στους οπαδούς μας»

Στόχο το... 3-peat έβαλε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος λίγο μετά τον δεύτερο τίτλο του στον Ολυμπιακό ευχήθηκε να πανηγυρίσει του χρόνου τον τρίτο μπροστά στους οπαδούς της ομάδας.  

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου:
 
Για το πως φαντάζεται τον Ολυμπιακό έναν χρόνο μετά: «Να κατακτούμε έναν τίτλο σε ένα γήπεδο γεμάτο φιλάθλους. Αυτό που θέλουμε είναι οι ζωές μας να επανέλθουν στην κανονικότητα».

Για το αν το μυστικό της ομάδας και τον MVP: «Πραγματικά είχαμε πει το ίδιο και πέρυσι. Πως MVP είναι η ομάδα. Μία ομάδα ενωμένη. Μία ενωμένη οικογένεια. Παίζουμε και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και έχουμε κάνει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή».

Για το ότι βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός: «Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουμε κάνει πολλά πέναλτι. Όμως αυτό συμβαίνει γιατί παίζουμε ψηλά και με πίεση. Αυτό αρέσει στους οπαδούς μας και δεν θα το αλλάξουμε. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα και την ποιότητα να γυρνάει τα αποτελέσματα».

Για το κίνητρο ενόψει της συνέχειας: «Πάντα υπάρχει γιατί πάντα θέλουμε να δίνουμε καλή εικόνα και να προσφέρουμε θέαμα. Το ότι πήραμε τον τίτλο επτά αγωνιστικές πριν το τέλος δείχνει την ποιότητα. Όμως όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να σέβεται και να τιμάει τη φανέλα. Έχουμε το κίνητρο να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρυσι».