Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Άλλες δύο εναλλακτικές στο μυαλό του Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας εκτός του Χολέμπας

Άλλες δύο εναλλακτικές στο μυαλό του Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας εκτός του Χολέμπας

Μετά τον τραυματισμό του Σεμέδο, το βάρος πέφτει και πάλι στο κέντρο της άμυνας, με Παπασταθόπουλο και Μπα να καλούνται να βγάλουν συνεχόμενα παιχνίδια, μιας και δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός στον Ολυμπιακό, αφού και ο Αβραάμ είναι τραυματίας.

Το ερωτηματικό αφορά τον Σωκράτη, ο οποίος πριν από τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά είχε να αγωνιστεί για έναν χρόνο περίπου και ήταν λογικό ότι θα χρειαζόταν ένα στάδιο προσαρμογής. Ήρθε και ο τραυματισμός του στον ώμο, κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Όμως ο Σωκράτης έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στον Βόλο και μάλιστα, ήταν πολύ καλός.

Τώρα, όμως, με 7 παιχνίδια μέσα στις επόμενες 15 μέρες, θα χρειαστεί κάποιες ανάσες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει εναλλακτική λύση και αυτή είναι ο Χολέμπας, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στο κέντρο της άμυνας στο παρελθόν.

Μία ακόμη λύση στο κέντρο της άμυνας μπορεί να δώσει ο Μπουχαλάκης, ενώ και ο Εμβιλά έχει παίξει σαν στόπερ, αλλά η προσφορά του στο κέντρο είναι αναντικατάστατη.