Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
φιεστα

Η φιέστα για το 45ο στο «Καραϊσκάκη» με τους... οπαδούς! (ΦΩΤΟ)

 Η φιέστα για το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού άρχισε... νωρίς - τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου.

Τη στιγμή που αρκετοί οπαδοί της ομάδας ήταν έξω από το γήπεδο, οι παίκτες του Μαρτίνς, έκλεισαν ιδανικά την χρονιά στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0. 

Η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια και από εκεί στον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκη» όπου και έγινε η απονομή.

Ο Χρήστος Φερεντίνος άνοιξε την εκδήλωση της φιέστας που έχει τίτλο «Τα φώτα της Ελπίδας». Μια παιδική χορωδία και χρυσά αστέρια με φωτογραφίες φίλων της ομάδας... γέμισαν το γήπεδο «Καραϊσκάκη», το οποίο μπορεί να μην είχε κόσμο μέσα αλλά αυτό φρόντισαν οι ιθύνοντες να μην φανεί! 

Τη σκυτάλη πήρε ένα μίνι βίντεο από φιέστες των τελευταίων 10 ετών, όπου η ομάδα έχει περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ πολύ γρήγορα εμφανίστηκαν οι φετινοί πρωταγωνιστές με στιγμές τους από την φετινή σεζόν. 

Μετά το... ζέσταμα, η αντιπρόεδρος της Super League, Κάτια Κοξένογλου κλήθηκε να περάσει στο γήπεδο.

«Γκρεμίζουμε τον φόβο και το σκοτάδι και δίνουμε μήνυμα ελπίδας σ' όλον τον κόσμο», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος και στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο (γιορτάζει το 8ο πρωτάθλημα στα 10 χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι). Οι παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ακολούθησαν. Πιο πριν, ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων», ρωτήθηκε σε ποιον αφιερώνει τον φετινό τίτλο για να απαντήσει:

Μόλις συμπληρώθηκε η ομάδα στο βάθρο των πρωταθλητών, έγινε η απονομή. Βεγγαλικά και το «we are the champions» έδωσαν τον απαραίτητο πανηγυρικό τόνο για να ακολουθήσει μετά το «Περαία μου Περαία μου...», τη στιγμή που οι παίκτες γιόρταζαν μέσα στο χορτάρι του γηπέδου μαζί με τα παιδιά και τις γυναίκες τους.