Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι βρισιές προς την αποστολή του Ολυμπιακού από οπαδούς του ΠΑΟΚ και το μήνυμα στο 13033 για… περίπατο πέριξ της Τούμπας!

Οι βρισιές στην αποστολή του Ολυμπιακού από οπαδούς του ΠΑΟΚ και το μήνυμα στο 13033 για… περίπατο πέριξ της Τούμπας!

Όλα κυλούσαν ήρεμα χθες έξω από την Τούμπα, την οποία είχαν κάνει “αστακό” οι αστυνομικοί για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό,

Σε κάποια στιγμή, όμως, όταν έφτασε το πούλμαν της αποστολής των ερυθρόλευκων στο γνωστό σημείο, όπου μικραίνει ο δρόμος, εμφανίστηκαν καμιά διακοσαριά οπαδοί των ασπρόμαυρων, οι οποίοι άρχισαν να βρίζουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ, της Θεσσαλονίκης και κατά του Πειραιά, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κανένα επεισόδιο.

Οι αστυνομικοί έτρεξαν να προλάβουν τυχόν μπερδέματα, ενώ το πούλμαν είχε φτάσει ήδη στην Τούμπα, αλλά έγινε μια κίνηση από πλευράς αστυνομίας να βρεθούν τυχόν ταραξίες.

Πλησίασαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν ακόμη στους δρόμους και ήθελαν να κάνουν προσαγωγές, αλλά όλοι είχαν στείλει μήνυμα στο 13033 με κωδικό 6! Βγήκαν για… περίπατο και φυσικά δεν μπορούσε να γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή, αφού ήταν καθ’ όλα νόμιμοι!