Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στον Ολυμπιακό με κάθε επισημότητα βρίσκεται πλέον ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Με επίσημη ανακοίνωση, η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε πως έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον 42χρονο προπονητή για την Κ17 του συλλόγου που έχει καθοδηγήσει ήδη στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17, ενώ τοποθετείται ως επικεφα

Επίσημο: Προπονητής της Κ17 του Ολυμπιακού ο Συλαϊδόπουλος

Στον Ολυμπιακό με κάθε επισημότητα βρίσκεται πλέον ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Με επίσημη ανακοίνωση, η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε πως έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον 42χρονο προπονητή για την Κ17 του συλλόγου που έχει καθοδηγήσει ήδη στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Κ17, ενώ τοποθετείται ως επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας «Tomorrow’s Legends».

Ως επικεφαλής του παραπάνω προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους προπονητές, ασχολείται με την εξατομίκευση και την καθημερινή βελτίωση των elite players της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο τεχνικοτακτικό κομμάτι ακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από το άθλημα. Έχει καθίσει ήδη στον πάγκο του Ολυμπιακού Κ17 στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μετρώντας ισάριθμες νίκες".