Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ευχάριστα με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό

Ευχάριστα με Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό

Θετικά νέα προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναμενόταν να δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αφρικανός εξτρέμ αισθανόταν τις προηγούμενες ημέρες πολύ καλύτερα το πόδι του, δεν πονούσε, ενώ το ευχάριστο είναι πως και η μαγνητική ήταν «καθαρή» και δεν έδειξε να έχει υποστεί θλάση.

Πράγματι ο Γκάρι Ροντρίγκες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της Πέμπτης και επί της ουσίας έχει τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (30/10, 19:30).

Ο Πορτογάλος προπονητής, ωστόσο, δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση για το ματς στο Αγρίνιο. Ναι μεν ο παίκτης επιμένει ότι είναι καλά και ότι θέλει να παίξει, αλλά θα περιμένει και την προπόνηση της Παρασκευής για να τον δει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στο Αγρίνιο, αλλά το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο δεν θα πάρουν ρίσκο.

Είναι θετικό ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι καλά και αυτό φάνηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Εάν μιλούσαμε με πιθανότητες για τη συμμετοχή του στο Αγρίνιο, τότε αυτές θα ήταν 50-50 μετά τη σημερινή προπόνηση. Ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε αύριο, αλλά ο παίκτης θέλει σαν τρελός να παίξει με τον Παναιτωλικό.