Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νιόπλιας

Νιόπλιας: «Έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα»

Για την προετοιμασία του ΟΦΗ μίλησε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, λέγοντας πως μόλις σε 15 μέρες έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα, ενώ δοκιμάζουν και νέα πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ στο Athletic Radio:

Για την εικόνα του ΟΦΗ στα φιλικά παιχνίδια:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε καλή δουλειά. Τέτοια φιλικά για εμάς είναι πολύ δυνατά και μέσα σε 15 μόλις ημέρες έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα. Οι αντίπαλοι είχαν πολλά περισσότερα τρεξίματα από εμάς και με την εικόνα που δείξαμε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ανταποκριθήκαμε πλήρως σε αυτά που θέλω στο γήπεδο. Κοιτάζουμε την φυσική μας κατάσταση και το τακτικό μας κομμάτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις άλλοι παίκτες είναι κουρασμένοι, άλλοι πιο έτοιμοι και πρέπει μα υπάρχει μία ισορροπία».

Για το επίπεδο της φετινής προετοιμασίας:

«Φέτος είναι διαφορετική η προετοιμασία μας. Άλλες χρονιές ξεκινούσαμε φιλικά με ερασιτεχνικές ομάδες και στη συνέχεια παίζαμε με άλλους αντιπάλους, ενώ φέτος αγωνιζόμαστε κόντρα σε πιο έτοιμες και μεγάλες ομάδες. Κάνουμε διαχείριση και όταν φτάσουμε στην 3η-4η εβδομάδα θα είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε, αλλά και στην βασική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσουμε στην αρχή της σεζόν».

Σχετικά με τα στοιχεία που έχει δει μέχρι στιγμής από την ομάδα:

«Καλά στοιχεία βλέπεις συνέχεια. Όπως είπα και πριν, το επίπεδο της φυσικής κατάστασης, το τακτικό κομμάτι και άλλα. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Κάποιοι παίκτες είναι πιο έτοιμοι, κάποιοι λιγότερο».

Για το ρόστερ και τις επιλογές στα φιλικά:

«Και ολοκληρωμένο να ήταν το ρόστερ, πάλι δεν θα βάζαμε την βασική ενδεκάδα. Δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Για παράδειγμα σήμερα δοκιμάσαμε τον Μπαλογιάννη, τον Ουές και τον Κοροβέση στα χαφ. Ο Αμπντούλ έδωσε ταχύτητα. Αυτό έγινε επειδή πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Για τις μέχρι τώρα μεταγραφές που έχει κάνει ο ΟΦΗ:

«Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με τις μεταγραφές. Μας λείπουν τρεις παίκτες προς το παρόν. Θα έρθει ο Καμάου, ο Τοράλ και ο καινούργιος μας τερματοφύλακας (ο Επασί) και θα είμαστε πιο έτοιμοι».